Nőnapi köszöntő

Bár a nőnapi köszöntő a hölgyeket illeti meg, én mégis férfitársaimat szólítom meg, mivel hamarosan itt a nőnap, és erre az alkalomra illik valami olyan ajándékkal kedveskednünk a számunkra kedves lányoknak, asszonyoknak, amivel méltón ki tudjuk fejezni  hálánkat mindazért a sok jóért, amelyet a nőknek köszönhetünk.

Ők teszik színessé az életünket, ők gyújtanak lángra bennünket, bár gyakran nem értjük őket, mégis sokat tehetünk azért, hogy ez a tűz ne aludjon ki, és ne is váljon pusztító erővé az életünkben.

„A nő a gyötrelem és a szenvedés forrása,
ugyanakkor az örömé és a szépségé is. Ebből következik, hogy aki megtalálja hozzá a kulcsot, sohasem tudja, mit nyit ki, a pokol vagy a mennyország kapuját.”

(Kolozsvári Grandpierre Emil)

A kulcs – Uraim – a kezünkben van, és most a közelgő nőnap nagyszerű lehetőséget ad arra, hogy ezzel a kulccsal kinyissuk a női szívek ajtaját.eljegyzési gyűrű

Mi tudna boldogabbá tenni egy szerelmes lányt, mint egy olyan ékszer, amelyik a hozzá
való elköteleződésünket fejezi ki. A legszebb nőnapi köszöntő számára lehet, hogy egy jegygyűrű lesz idén.

Vagy itt vannak ők: a feleségek és az édesanyák. Talán az idő és a hétköznapok küzdelmei már kissé megkoptatta szépségüket, de őszinte kedves szavakkal, egy gyönyörű egyedi aranylánccal, karkötővel egy kicsit kárpótolhatjuk őket a ránk áldozott idejükért és szeretetükért, és újra láthatjuk arcukon a régi ragyogást.

„Amatyó nyakék nő legszebb ékszere a mosoly”

Ha tanácstalanok vagyunk, hogy a virág mellé mit ajándékozzunk szeretteinknek, hölgy
kollégáinknak, hadd ajánljam figyelmükbe egyedi ékszerkollekciómat, amelynek a Matyó Álom elnevezést adtam. Minden darab egyedi tervezéssel ezüstből vagy aranyból készül, és magán hordozza az ősi matyó motívumokat. Ezek az ékszerek bár hagyományosak, mégis alkalmas arra, hogy nőnapi köszöntésképpen modern, elegáns kiegészítői legyenek egy 21. századi nő viseletének.

Végezetül hadd ajándékozzak én is egy nőnapi köszöntő verset azoknak a hölgyismeréseimnek, akik ezt az írásomat olvassák.

Kéri János: Nőnapi köszöntő

Tavasz hajnalán
Róluk emlékezünk,
A nőkről, kiknek
Életünk köszönhetjük.
Ki mindent
Megtesz értünk, a nő,
Dajkál, ápol,
És felnevel ő.
Hálánk szálljon
Lányra, anyára,
Ki a családot
Összetartja.
Szépséges nők,
Jó asszonyok,
Kívánunk boldog,
Víg Nőnapot.

 Boldog Nőnapot kíván:

Kovács Krisztián ékszerész

További nőnapi idézetekért kattintson IDE

Kapcsolódó téma: